skip to Main Content
Máte nějaké otázky? info@bezpoplatku.eu

Registry dlužníků dokáží nepříjemně zkomplikovat život. Pokud vám chybí finanční prostředky a vy je rychle potřebujete získat, určitě si vyberte banku či nebankovní společnost, která nenahlíží do registru. Vaše žádost tak bude mnohem rychleji schválena a pravděpodobně se nesetkáte s negativním výsledkem. Jestliže máte v registru záznam, je možné, že půjčku u žádné banky ani nedostanete.

NÁŠ TIP: Aktuální nabídky půjček bez registru ihned najdete ZDE

Pro koho jsou půjčky bez registru a Solusu určeny

Tyto půjčky jsou vhodné pro každého, kdo chce rychle a bez starostí vyřídit svou půjčku. Některým společnostem stačí předložit pouze občanský průkaz a už posílají peníze na váš bankovní účet. Jiné požadují ještě potvrzení o výši měsíčního příjmu nebo výpis z bankovního účtu. I tak je ale vyřízení takové půjčky rychlé, obzvlášť pokud vše můžete dodat z pohodlí domova. Půjček bez registru a Solusu může využít každý pracující, nezaměstnaný, student nebo senior, který nechce, aby se při posuzování nové půjčky zohledňovaly jeho starší závazky.

Jaké registry v ČR působí

V ČR se můžete setkat s Centrálním úvěrovým registrem, zájmovým sdružením Solus a s Bankovním a Nebankovním registrem klientských informací. Do těchto registrů sdílejí informace nejen banky, ale i mobilní operátoři, pojišťovny a další instituce. Pořízení záznamu je tak velmi jednoduché. Bohužel vás zatíží i na desítky let v budoucnosti. Ne všechny registry jsou veskrze negativní. Některé jsou schopny poskytnout i kladné informace – například o vaší dobré platební morálce.

V jaké výši si můžete půjčit

Bez nahlížení do registru se dnes poskytují půjčky v tisících, desetitisících i ve statisících korunách. Můžete žádat o SMS půjčky v rozpětí 1 000 až 20 000 Kč. Pokud chcete, jsou pro vás připraveny také spotřebitelské úvěry, které se dají využít na financování koupě osobního automobilu, domácnosti i drobných výdajů. Bez registru a Solusu se dnes běžně poskytují účelové i neúčelové půjčky. Finanční společnosti si více zakládají na vaší aktuální situaci než na minulých a dávno uhrazených dluzích.

Back To Top