skip to Main Content
Máte nějaké otázky? info@bezpoplatku.eu
RYCHLÁ Nebankovní Půjčka Bez Poplatků

RYCHLÁ nebankovní půjčka bez poplatků

Inzerce půjček > Nebankovní půjčky bez registru >
Vloženo: 27.08.2014

Potřebujete půjčit bez poplatků, bez nahlížení do registrů, rychle, aniž by jste museli opustit svůj domov? Žádosti zpracováváme on-line přes telefon a k podpisu smlouvy se sejdeme buď přímo na Vámi zvoleném místě, případně v minimální dojezdové vzdálenosti. Smlouvu, včetně podpisů jsme schopni zajistit během jednoho dne a peníze Vám do druhého dne převést na Vámi zvolený bankovní účet, jehož nemusíte být majitelem. Naše půjčky jsou nejschvalovanější na českém trhu, ihned víte kolik zaplatíte, nemáme žádné skryté poplatky, sami si zvolíte délku splácení. Při řádném splácení máte možnost další půjčku obdržet s nižším úrokem, bez dalšího dokladování. V případě, že se v průběhu řádného splácení dostanete do platební neschopnosti, umožníme Vám odklad splátek až na 3 měsíce a to i opakovaně. Půjčku můžete kdykoli předčasně doplatit, bez sankcí a bez doplácení dalších úroků.
Jsme investoři, kteří se snaží držet krok s obyčejnými lidmi, ale i podnikateli. Půjčky poskytujeme již od 5.000,-Kč všem, kteří mají prokazatelný zdroj trvalého příjmu, tedy zaměstnancům (pracovní smlouva, dohoda o provedení činnosti), nevadí nám poměr na dobu určitou, důchodcům, rentiérům, ženám na mateřské dovolené a v neposlední řadě i podnikatelům. Nejsme nebankovní poskytovatelé půjček, kteří se chovají stejně jako banky, naše kritéria jsou zcela odlišná.

Postačí zanechat telefonický kontakt, sami Vám zavoláme a profesionálně vyhodnotíme Vaší situaci a nabídneme odpovídající půjčku, která Vám bude vyhovovat.


Martin Švejda
Napsat zprávu
774492198

Celá ČR, Czech Republic
200 000 KČ


NAHLÁSIT PODVODNÝ INZERÁT →

Back To Top